۰

ویزای استرالیا تأییده الکترونیکی مسافرت (زیرگروه 601)

ویزای تأییده الکترونیکی مسافرت (زیرگروه 601)
بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان یک توریست یا جهت کسب و کار تا یک سال به دفعات زیاد به استرالیا آمده و از آن دیدن کنید.
در هر دیدار شما می توانید تا 3 ماه در استرالیا بمانید.
شرایط مورد نیاز:
شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که خارج از استرالیا باشید و:
• قصد سفر به استرالیا داشته باشید
• دارای پاسپورت کشور خاصی باشید
• جهت مقاصد تجاری به استرالیا سفر کنید
فعالیتهای تجاری که شما می توانید در سفر خود داشته باشید شامل موارد ذیل می باشد:
• پرس و جو در مورد مسائل عمومی مربوط به کسب و کار یا اشتغال
• تحقیق، مذاکره، امضاء یا بررسی مجدد قرارداد تجاری
• فعالیتهای مربوط به ملاقات رسمی دولتها
• شرکت در کنفرانسها، نمایشگاههای تجاری و سمینارها، در صورتی که از جانب ترتیب دهنده جهت حضورتان پولی پرداخت نشود


انتشار مطلب

مطالب مرتبط


ویزای استرالیا،اخذ ویزای استرالیا،ویزا استرالیا،روادید استرالیا

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht