۰

مشاوره پزشکی

همراهان محترم آلاله، شما میتوانید به صورت آنلاین در این بخش سوالات پزشکی خود را مطرح نموده تا در اولین فرصت توسط پزشک مرتبط پاسخ داده شود.

برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
درباره آی وی اف کدام مراکز درمانی رو پیشنهاد میدین؟
تاریخ پاسخ: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ | پرسیده شده توسط: m.z
با سلام و احترام. مراکز درمانی مختلفی در تهران وجود دارد که با مجموعه الاله به صورت مستقیم فعالیت دارند و خدمات vip رو به معرفی شدگان از سوی آلاله ارائه میدهند مانند کلینیک سارا،بیمارستان محب یاس،بیمارستان خاتم الانبیا،بیمارستان هلال رویش و ...
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
باسلام؛ دچار ناتوانی جنسی همزمان با اضافه وزن شده ام و نمیدانم کدام علت و کدام معلول دیگری است. حال برای تشخیص بهتر و دقیق تر به چه متخصصی باید مراجعه کنم؟(ارولوژ؟ غدد؟ تغذیه؟) ممنون.
تاریخ پاسخ: ۱۱ آذر ۱۳۹۵ | پرسیده شده توسط: عباسی
پاسخ پزشک دکتر بازیار: با سلام و احترام، منشا مشکلات شما احتمالا از تیروئید میباشد. پس مناسب آن است به پزشک غدد مراجعه بفرمایید.
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
با سلام برای بیمار دیستروفی میوتونیک ، بهترین مرکز درمانی و توانبخشی، کجا رو پیشنهاد می دید?
تاریخ پاسخ: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ | پرسیده شده توسط: محمودی
با سلام پاسخ پزشک متخصص : هیچ راه درمان قطعی برای دیستروفی عضلانی در کودکان وجود ندارد، اما درمان های خاصی هست که می تواند در کاهش مشکلات کودکان موثر باشد. این روش های درمان به کودکان کمک می کنند تا فعال باقی بمانند. 1. استفاده از دارو برای درمان دیستروفی عضلانی در کودکان : پزشکان ممکن است مصرف کورتیکواستروئیدهایی مانند پردنیزولون را توصیه کنند، که در به تاخیر انداختن پیشرفت ها، نشانه ها و اثرات دیستروفی عضلانی و افزایش قدرت عضلات در کودکان بسیار موثر می باشد. با این حال استفاده ی طولانی مدت از این داروها ممکن است استخوان های فرزند شما را تضعیف کرده و شانس شکستگی در آن ها را افزایش دهد. بعضی از پزشکان هم ممکن است داروهای قلبی، مانند مسدودکننده های بتا و همچنین مهارکننده های آنزیم ها و یا تبدیل کننده هایی مانند آنژیوتانسین را توصیه کنند، که این ها هم برای جلوگیری از خسارت وارده به قلب نوزاد با توجه به وجود این اختلال بسیار مفید خواهد بود. 2. درمان به کمک دستگاه ها: این نوع از درمان که به وسیله دستگاه های کمکی انجام می شود، می تواند به بالا بردن کیفیت زندگی کودکان مبتلا به دیستروفی عضلانی کمک کند. تمرینات کششی منظم می تواند تحرک و انعطاف پذیری مفاصل را بهبود بخشد. تمرینات هوازی هم می تواند به بهبود تحرک، قدرت و سلامتی کلی بدن کودکان شما کمک کند. پرانتز می تواند تحرک در کودکان را رواج داده و انعطاف پذیری تاندون ها و عضلات کودکان را حفظ کند. استفاده نکردن از وسایلی، مانند واکر و صندلی چرخ دار، می تواند به حفظ تحرک در کودکان کمک کند. کمک های تنفسی مانند به کار بردن دستگاه آپنه در هنگام خواب، می توانید شب ها به بهبود مصرف اکسیژن در این کودکان کمک شایانی بکند. 3. جراحی راهی برای درمان دیستروفی عضلانی در کودکان: در موارد شدیدتر، دکتر ممکن است عمل جراحی را برای اصلاح انحنای ستون فقرات در کودکان مبتلا توصیه کند که جراحی مشکل تنفسی را هم در کودکان از بین خواهد برد.
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام؛ضمن عرض تسلیت ایام شهادت رسول اکرم(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) بنده آقایی 27 ساله و متاهلم که از چندماه پیش و بصورت تقریبا عجیبی دچار اختلال وناتوانی جنسی شدم و جالب اینه که دچار اضافه وزن شدید و چاقی همزمان نیز شده ام که نمیدونم کدوم علت و کدوم یکی معلول دیگریه!... به پزشک مراجعه کردم و آزمایشاتی برایم نوشتند که نتایج شان به شرح زیر است:FBS: 105T3: 153 (80-200)T4: 7.5 (5.1-14.1)TSH: 0.97 (0.2-4.2)LH: 3.56 (1.7-8.6)FSH: 1.3 (1.5-12.4)Prolactin: (2.1-17.7)Testostrone: 3.97 (2.8-8)Cortisol 8AM: 5.36 (6.2-19.4)حال میخواستم ببینم نظر جنابعالی چیه؟ و چیکار کنم؟ممنون.
تاریخ پاسخ: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ | پرسیده شده توسط: عباسی
با سلام پاسخ پزشک دکتر بازیار: آزمايشات نرمال هستن البته جواب پرولاكتين ذكر نشده... توصیه این هستش که به پزشک اورولوژی مراجعه بفرمایید. ميتونه مساله افسردگي هم مطرح باشه اگر ساير علايم افسردگي يا اضطراب را دارین و يا مصرف داروهاي خاص میتونه عامل مشکل شما باشه...
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
باسلام؛-آیا مصرف فیناستراید تاثیری بر روی دو آزمایش FSH و Total Testostrone دارد؟-فوق تخصص غدد برایم تشخیص کم کاری هیپوفیز(هیپوگنادیسم سنترال) داده و آمپول تستوسترون تجویز کرده است و اکنون مشخص شده که پروستاتیت مزمن باکتریال نیز دارم و متخصص ارولوژی برایم لووفلوکساسین و ترازوسین تجویز کرده است. همچنین از قبل به تجویز متخصص پوست فیناستراید برای ریزش موهایم مصرف می کرده ام. حال برایم شدیدا سوال شده است که مصرف این چند دارو باهم مشکلی ندارند؟ آیا دوره ی درمان یکی را به تعویق بندازم؟(کدامیک؟)باتشکر.
تاریخ پاسخ: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ | پرسیده شده توسط: عباسی
سلام پاسخ پزشک: مصرف فيناسترايد باعث كاهش دي هيدرو تستوسترون ميشه و بهتره در مدت درمان با تسوسترون قطع بشه البته چون فيناسترايد ١mgضعيف هست تغيرات چنداني در fshو سطح تستوسترون ايجاد نميكنه اما باز هم بهتره بامشورت فوق تخصص محترم غدد موقتا دارو را قطع كنید. با تشکر و امید به بهبودی شما.
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام,من واقعا گیج شدم,پریودی نامنظم داشتم ,پرمویی,کوچک شدن سینه,رفتم دکتر زنان گفت کیست دارم,دارو داد,اثری نداشت,,رفتم دکتر گفت هورمونات بالا هست دارو هورمونی داد سه سال باز هم اثر نداشت,رفتم دکتر غدد گفت تیرویید داری دارو داد حالم بدتر شدم,طپش قلب گرفتم تا یه سال دونگ بودم,تعادل روحی و شخصیتی نداشتم,تشنج میشدم,از ترس اینکه عوارض داروها باشه دیگه هیچ دارویی نخوردم,شما بفرمایید من پیش چه دکتری بروم تا تشخیص بیماری منو بده به خدا خسته شدم عین موش آزمایشگاهی با من برخورد کردند,دکتر مغزو اعصاب رفتم احتمال تومور داد,ام آر آی رفتم چیزی نبود خدا رو شکر فقط نوار مغزم گفتن یکم مورد داره که دارو دادن فرستادنم اعصاب و روان اونم دارو افسردگی داد,که زجر کشیدم اما دیگه دارو نخوردم,بخدا من خواب ندارم,اگرم بخوابم همش کابوس شده,الان یه سال میگذره من علایم روحیم خیلی کمتر شده ولی همچنان همون مشکلات رو دارم بعلاوه مشکلات روحی که گفتم خفیف تر,خوابم که ندارم,دکتر به جایی رسیدم که خودم دارم تحقیق میکنم ممکنه چه بیماری باشه,هر دفعه یه چی میگن,سه سال دارو هورمونی خوردم,دارو تیرویید دوز بالا خوردم,دارو کیست تخمدان,دارو اعصاب,یکی نیست بگه چه مرضی دارم آخه,فقط آزمایش مینویسن صدبار دادم,دارو دادن خداحافظ,
تاریخ پاسخ: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | پرسیده شده توسط: لیدا
با سلام و احترام پاسخ پزشک: احتمالا منشا بیماری شما اعصاب هستش و مشکلاتتون باید اول مشکلات رو از خودتون دور کنین ورزش و فعالت بدنی رو شروع کنین و با مراجعه به پزشک متخصص یک چکاپ کلی انجام بدید که مشکلتون مشخص و برطرف شه. حتما با داشتن آزمایشاتتون بک یک روانپزشک مراجعه کنین. با تشکر
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام؛بنده آقایی 27ساله و دارای اضافه وزن و چاقی بخصوص نوع شکمی آن و البته IBS و مشکل گوارشی هستم.گفته شده سویه های پروبیوتیکی fermentum، rhamnosusو gasseri در لاغری موثرند که دوتای آن در محصول لاکتوفم و تنها یکی از آن ها در فمی لاکت یا لاکتوکر وجود دارد.حال آیا مصرف محصول پروبیوتیکی لاکتوفم که در اصل مخصوص بانوان و عمدتا جهت سیستم ادراری-تناسلی آن هاست ممکن برای من مشکل و یا عوارضی ایجاد کند؟ممنون.
تاریخ پاسخ: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | پرسیده شده توسط: عباسی
با سلام و احترام لطفا با دفتر آژانس تماس بگیرید و مشکلتون رو با آقای رستمی مسئول بخش گردشگری سلامت صحبت کنید که شمارو به پزشک متخصص معرفی کنن
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام؛در دو زمینه ازتون سوال داشتم:1-آیا ممکنه یه نفر TSH اش پایین باشه(مثلا زیر یک) اما کم کاری تیروئید داشته باشه؟!2-از چه زمان قبل و تا چه زمان بعد غذا نباید آب خورد؟ آیا این زمان صرفا برای مصرف آب و نوشیدنی های گازدار و چای و امثالهم است؟ یا اینکه می توان از عرقیجات گیاهی استفاده کرد؟(چون توصیه شده برخی عرقیات مثل چهل گیاه، نعناع، زیره و... پس از غذا مصرف شوند(.3-بنده باوجود اینکه صافی کف پا ندارم اما چند هفته است که احساس کشیدگی و درد نسبتا شدیدی در قیمت میانی کف پا(قوس پا) دارم به صورتی که پس از بلند شدن از رختخواب یا پس از چند دقیقه نشستن، هنگامی که میخواهم بلند شوم و راه بروم اذیت می شوم.حال: آیا ممکن است به دلیل عدم استفاده از کفش برای دویدن روی تردمیل باشد؟ آیا ممکن است دچار فاسئیت پلانتار شده باشم؟ برای رفع و درمان این مشکل چه توصیه ای دارید و چه کنم؟(دارویی؟ کمکی؟ و(…باتشکر.
تاریخ پاسخ: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | پرسیده شده توسط: عباسی
پاسخ پزشک: 1. بله امکانش هست با انجام آزمایشات دقیق تر میشه تشخیص داد 2. ترجیحا 1 یاعت قبل و بعد از غذا آب میل نفرمایید نوشیدنی های گازدار و قند دار مانند نوشابه کلا مصرف نشوند. 3. برای مشکل کف پاتون باید به متخصص کاردرمانی و یا فیزیوتراپ مراجعه بفرمایید. با تشکر
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام من ۵۱ سال دارم ۵ ماه پریود نامنظم دارم و ۱۰ روزه بعد از پریود خونریزی مجدد پیدا کردم رفتم دکتر آزمایش خون نوشت در جواب آزمایشم : 13/3=FSH و 9/1=LH است با توجه به این ها دلیل خونریزی چه چیزی است؟
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: شادی
با سلام خدمت شما دوست عزیز.با توجه به سنتان امکان اینکه نزدیک به یائسگی باشید وجود دارد.پس بهترین حالت این می باشد که با مراجعه به پزشک زنان به بررسی دقیق و منشاء مشکلات و بیماری خود بپردازید.
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
@:با سلام کم کاری تیروئید دارم باTSH 0.014FREE T4 1.38قرص LEVOTIROXIN مصرف میکنم روزی یک قرص و یک چهارم قرصآیا زیاد است؟ من شنیده ام در آمریکا این قرص منسوخ شده و دیگر استفاده نمیکنند . در ضمن من ۴۹ سال سن دارم .ممنون میشم نظر خود را بنویسید با سپاس
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: شهر زاد نیک
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام مادرم ۷۲ ساله حالت تهوع وبی حاله کم اشتها ویبوست دارد .کلسیم خونش بالاست ۱۳ است دکتر گفته پاراترودش باید جراحی بشه ولی دکتر دیگری گفته در آزمایش کلسیم بالاست ولی ipthنرماله یعنی ۳۱ .پس علت دیگری دارد یا از مصرف بی رویه قرص کلسیمه یا از امپول د که در یکسال قبل مصرف شده یا سرطانه .نظر شما چیست .مچکرم
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: بتول
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
با سلام و احترام بنده مدتی است قرص ال کارنیتین میخورم آیا من که کم کاری تیروئید دارم خوردن این قرص مانعی برای من ندارد؟ممنون
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: محمد علی سعیدی
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلامجوانی 18 ساله ام دستم زخمی بود و خون می امدکه به منی فردی که یک روز از خشک شدنش می گذشت دست زدم ایا ایدز میگیرم؟
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: رضا
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
چند ماهه پشت پای،راستم یه قسمتیش،میسوزه و هیچ علائمی مانند،قرمزی هم نداره علتش چی میتونه باشه.تیروئیدم کم کاره و هر روز نصف قرص تیروکسین رو مصرف میکنم.
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: راضیه
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
با سلام و درودبنده مردی ۳۴ ساله و مجرد هستم که در اصفهان زندگی میکنم. از هشت ماه قبل دچار یکسری مشکلات مختلف شدم و به متخصصین مختلف مراجعه کردم ولی هنوز متوجه مشکل خودم نشدم. علایم بالینی شامل کاهش وزن ؛ افزایش ضربان قلب ؛ کاهش قابل توجه تمایلات جنسی ؛ درد در ناحیه شکم سمت چپ رو به بالا که البته درد شدیدی نیستمتخصص داخلی کولیت روده تشخیص دادند و مدتی اس امپرازول و مبورین مصرف کردم. آزمایشات اولیه مشکلی در تیرویید نشان ندادند ولی LH بالا را نشان داددر تابستان به دلیل فتق کشاله راست مورد جراحی قرار گرفتم. این مشککل بدون هیچ دلیل یا سابقه مشخصی برایم بوجود آمده بود.پس از مراجعه به متخصص غدد در آزمایش دو هفته قبل نیز کبد کمی چرب و LH بالا شناسایی شد همچنین میزان کورتیزول تقریبا دو برابر حداکثر مجاز بود. البته هیچ کدام از علایم بالینی سندروم کوشینگ را در خودم نمیبینم.تغذیه سالمی دارم. در هفته حداقل سه روز ورزش میکنم. هرچند بعضا سیگار مصرف میکنم. مشکل اینجاست که هنوز اطلاع ندارم که چه مشکلی پیش رو دارم.بسیار لطف میکنید که این پیام را مطالعه فرموده و در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.سپاس بیکران
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: محسن
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
با سلام 52 ساله هستم یک ماه است دچاراریتمی قلبی شدم یعنی ضربان قلبم جا میافته و همزمان دچار سرفه و کمی فشار و ضربان بالا حدود80'90 میشم ، اما تو ورزش مشکلی ندارم تو جواب ازمایش خونم T4=68.71 -----T3=1.93-----TSH=7.21هستش که TSH رو ازمایشگاه high زده . در مراجعه به دکتر عمومی ایشون گفتن که این رنج بالا نیست شما علائم ظاهری کم کاری نداری! و برام پرانول 10 نوشت که حالم خوب شد اما نگرانم که بیماریم درمان نشده باشه ، لطفا راهنماائی کنید ایا کم کاری تیروئید دارم ؟! قدم 170 و وزنم 72 کیلو ، ممنون
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: کامبیز دهزاد
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام، وقتتون بخیربنده دختری ۲۹ سال سن هستم. از ۱۱ سالگی با تشنجی که داشتم تشخیص دادند که کم کاری غدد پاراتیروئید دارم (pth:370 _400 و Ca:6_7 و فسفرم ۵ بود) و درمانم را با قرص کلسیم و کلسیتریول شروع کردند.وقتی سنم بالا تر رفت و به دکترهای غدد مرکز غدد بیمارستان طالقانی مراجعه کردم گفتند که کم کاری غدد پاراتیرویید نیست و سوء اختلال هست و درمانی ندارد و باید تا آخر عمر قرص مصرف کنی.۱ سال پیش نزد دکتر غدد دیگری رفتم و همان حرفهای پزشکان بیمارستان طالقانی زدند فقط یک قرص به قرصهای من اضافه کردند به نام هیدروکلروتیازید که روزی نصف مصرف میکنم به همراه کلسیم و کلیستریول.سوال بنده این است که آیا شما هم فکر میکنید بیماری من مادرزادی است و درمانی ندارد؟این بیماری به بعد ازدواج برای من مشکلی ایجاد میکند؟این بیماری به بچه من منتقل میشود؟این بیماری کلیه های من را در میانسالی دچار مشکل میکند؟سپاسگذارممنتطر پاسخ شما هستم
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: آتوسا
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام بنده ۱۵سالمه قدم ۱۵۵هست بنده به متخصص غدد رفتم ایشان گفتن مشکلی ندارم اما من قبل ازرفتن بدون تجویز ال ارژنین مصرف کردم من وقعا نگران قدم هستم و راهی برای بزرگ کردن قد سریع هست
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: ابوالفضل
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
قرص اکساندرولون رو میشه برای افزایش ورن استفاده کرد ؟
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: علیرضا
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلام ببخشید من الان دوساله دارم جوش میزنم اوایل ک اندازه گیلاس بودن اول قرمز و دردناک بعد خارش دار و چرکی میشدن23 سالمه تو ای دو سال دو بار دکتر رفتم اولی ک اصلا تاثیر نداشت دومی بعد دو ماهوخیلی خوب شد صورتم ولی یکم جای قرمز جوشا موند بعد ی 6 ماهی دوباره کم کم برگشت ی مدت مثل آتشفشان فوران میکنه بعد ی مدت فروکش میکنه و خوب میشه صورتم بجز یکم جاهاش ک قرمزه واقعا دیگه کلافه شدم اونموقع ها ریزش مو و نازکی موها هم داشتم هنوزم دارم ولی جوشا بیشتر تو چشم بودن و هستن جدیدا آزمایش هورمونی دادم پرولاتینم بالا بود لکه بینی هم دارم ک بیشترم شده نزدیک ی هفته لکه بینی تو رو کمکم کنین با ای سن دارم افسردگی میگیرم
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: زهرا امیری
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
سلامشرایط پیوندلوزالمعده غده پانکرانس میخواستم بدونم
تاریخ پاسخ: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: نویدعسکری
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
‎سلام دکتر‎دختری دارم که تازه چند روزه وارد ۱۰ سالگی شده‎از ۲ سال قبل به یک باره موهای زايدش شروع به رشد کرد ما خیای نگران شدیم دکتر غدد کودکان بردیم ازمایش خون داد و عکس از دست چپ برای سن استخوانی‎سن استخوانی اش یکسال بیشتر بود و ازمایش اش هم دکتر گفت خوبه و مشکل هورمونی نداره حتی مقدار ویتامین د هم کافی بود ، دکتر گفت کاری بهش نداشته باشید اما اگر علایم دیگه داشت یا پوستش چرب شد بیارینش‎دو سال هیچ تغییری نداشت تا چند روز پیش من متوجه شذم یکی از پستان هایش از دیگری یک کم بزرگتر شده مجدا دکتر بردم عکس دست گرفت که علی رغم این که ۱۰ ساله هست ۱۱ سال نشان می داد جواب ازمایشش هنوز اماده نشده دکترش گفت باید بهش امپول بزنیم هر ۲۸ روز یک بار فکر کنم اسمش دفرلین بود‎الان دخترم وزنش ۳۱ و قدش ۱۴۲ هست و ده ساله‎می خواستم بدونم این امپول عوارض نداره؟‎من شنیدم با هورمون رشد باید داده بشه ولی دکتر گفت به تنهایی کافیف‎می خوام نظر شما رو هم بدونم دکتر‎ممنون میشم راهنمایی ام کنید
تاریخ پاسخ: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: شادی
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205
برای مشاهده پاسخ کلیک کنید
با سلام.دختری ۱۲ ساله هستم قدم ۱۶۰ قد پدرم ۱۹۰ و مادرم ۱۷۸ و خواهر ۱۵ ساله با قد ۱۷۵ دارم که هنوز پریود نشده.من نمیخواهم مانند اعضای خانواده ام قد بلند بشوم برای همین از قرص های ضدبارداری اچ‌دی استفاده میکنم ایا این قرص ها در توقف رشد قدی و شروع قاعدگی موثر هستن یا باید از داروی دیگه ای استفاده کنم؟
تاریخ پاسخ: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ | پرسیده شده توسط: سودا
سلام سوال شما به پزشک متخصص ارجاع شد در اسرع وقت پاسخ داده می شود. https://t.me/alaletraveling 09198982205

پرسش

 

انتشار مطلب

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.

نظرات ثبت شده

تست
تست
۲ سال پیش
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Behpardakht