۰

ویزای استرالیا

ویزای توریستی استرالیا به متقاضیان اجازه دیدار از دوستان و اقوام و همچنین امکان شرکت در سمینار و رویدادهای تجاری و گردش در استرالیا را می‌دهد. شما درصورتی می‌توانید موفق به اخذ ویزای توریستی استرالیا شوید که قصدتان فقط مسافرت به استرالیا باشد و به عبارتی هدفی برای اخذ اقامت  استرالیا و ماندن در این کشور نداشته باشید. تقریباً دلیل رد‌شدن خیلی از تقاضاها برای اخذ ویزای 600 استرالیا این مسئله بوده که افسر پرونده متقاعد نشده است که فرد متقاضی صرفاً به قصد گردشگری تمایل به ورود به استرالیا را داشته است. در صورت تمایل ویزای کار استرالیا ، ویزای ازدواج استرالیا ، ویزای 188 استرالیا را هم مطالعه کنید.

ویزای توریستی عمومی استرالیا

اگر قصد سفر به استرالیا به عنوان توریست را دارید، و یا اگر پدر و مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • هزینه ویزای توریستی استرالیا (عمومی) 140 دلار استرالیا است، اگر از ایران اقدام کنید.
  • هزینه ویزای 600 استرالیا (عمومی) 345 دلار استرالیا است، اگر از استرالیا اقدام کنید.
  • با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می‌توانید تحصیل کنید.
  • ممکن است پلیس چک  و آزمایشات پزشکی مورد نیاز باشد که تا یک سال اعتبار دارند.
  • مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

ویزای توریستی با تضمین مالی اسپانسر

اگر خواهر و برادر یا اقوام شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت نامه دارید معمولاً این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می‌باشد. در این روش معمولاً شخصی که در استرالیا است و دعوت نامه ارسال می‌کند، بین 5000 تا 15000 دلار استرالیا به عنوان امانت نزد دولت استرالیا می‌گذارد و بعد از اینکه شما به کشور خود بازگشتید، مبلغ خود را پس می‌گیرید. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • هزینه ویزای توریستی فامیلی ۱۴۰ دلار استرالیا می‌باشد.
  • با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می‌توانید تحصیل کنید.
  • ممکن است پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز باشد که تا یک سال اعتبار دارند.
  • مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

ویزای توریستی برای بیزینس

اگر قصد سفر به استرالیا برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد را دارید، می‌بایستی از شاخۀ ویزای توریستی بیزینسی استرالیا اقدام کنید. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • ویزای توریستی بیزینسی استرالیا را می‌توانید به صورت آنلاین اقدام و دریافت نمائید. هزینه این ویزا ۱۴۰ دلار استرالیا می‌باشد.
  • مدت اعتبار این ویزا معمولاً 3، 6 یا 12 ماه است.
  • آزمایشات پزشکی و پلیس چک ممکن است مورد نیاز باشد.
  • با دریافت این ویزا شما اجازه کار در استرالیا را ندارید و می‌توانید حداکثر به مدت 3 ماه تحصیل کنید.
  • برای دریافت ویزای بیزینسی سمینارها می‌توانید از ساب کلاس 459 و 456 هم استفاده نمائید.

انتشار مطلب

مطالب مرتبط


ویزای استرالیا،اخذ ویزای استرالیا،ویزا استرالیا،روادید استرالیا

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht