۰

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی (زیرگروه 600)
این ویزا به صورت موقت است و بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان یک بازدید کننده یا جهت کسب و کار و اقامت کوتاه تا 3، 6 یا 12 ماه به استرالیا آمده و از آن دیدن کنید.
شرایط مورد نیاز:
شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که قصدتان مسافرت به استرالیا باشد آنهم:
• به عنوان یک بازدید کننده
• جهت فعالیتهای تجاری
• جهت بازدید از خانواده
• با تور ثبت شده جمهوری چین
این ویزا دارای چهار نوع است:
• توریستی: جهت افرادی که برای تعطیلات، تفریح یا بازدید از خانواده و دوستان یا جهت مقاصدی که مرتبط با تجارت یا درمان پزشکی نباشد قصد عزیمت به استرالیا دارند.
• بازدید کننده تجاری: جهت تجاری که به منظور انجام بازدید کوتاهی از یک کسب و کار، مذاکره تجاری یا شرکت در کنفرانس قصد عزیمت به استرالیا دارند.
• از طریق حمایت خانواده: جهت افرادی که بمنظور بازدید از خانواده خود به استرالیا عزیمت می کنند.
• از طریق تور ثبت شده جمهوری چین


انتشار مطلب

مطالب مرتبط


ویزای استرالیا،اخذ ویزای استرالیا،ویزا استرالیا،روادید استرالیا

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht