۰

اقامت در استرالیا...

اقامت دائم استرالیا

همه افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا دارند باید از ابتدا برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند. البته بعضی از ویزاهای موقت استرالیا این امکان را به شما می‌دهند که برای مدتی به صورت موقت در استرالیا اقامت کنید؛ پس از آن برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. به عنوان مثال ویزای ۸۸۸ (اقامت دائم از طریق سرمایه‌گذاری) مرحله دوم ویزای ۱۸۸ (اقامت موقت از طریق سرمایه‌گذاری) است.

در این جدول همه روش‌های اخذ اقامت دائم ویزای استرالیا به همراه شماره‌ی ویزای استرالیا  را برایتان آورده‌ایم که در ادامه، بیشتر به آنها می‌پردازیم.
اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری

راحت‌ترین و سریع‌ترین راه برای اخذ اقامت دائم استرالیا،ویزای استرالیا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری است. سرمایه‌گذاری از طریق اخذ یکی از چهار ویزای ساب کلاس ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ صورت می‌گیرد.

ویزای ۸۸۸ در واقع مرحله دوم ویزای سرمایه‌گذاری موقت (ویزای ۱۸۸ استرالیا) است؛ اگر شما اقامت موقت چهارساله دریافت کرده‌اید یا قصد اقدام برای آن را دارید؛ پس از مهاجرت به استرالیا و در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانید برای ویزای اقامت دائم یعنی ویزای ۸۸۸ اقدام کنید. اگر توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارید از همان اول می‌توانید مستقیما از طریق ویزای ۱۳۲ برای اقامت دائم اقدام کنید.

افرادی که از قبل، از طریق ویزاهای ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، یا ۱۶۵ به صورت موقت در این کشور اقامت داشته‌اند هم می‌توانند از طریق ویزای ۸۹۰(به صورت مستقل) و ویزای ۸۹۲ (با اسپانسر ایالتی) برای اقامت دائم اقدام کنند.

فراموش نکنید برای اخذ هر ویزای سرمایه گذاری استرالیا یا ثبت شرکت در استرالیا، در موارد مشخصی از جمله سن، سرمایه، میزان گردش مالی، نحوه‌ی امتیازبندی، میزان فعالیت و درصد مالکیت شما از کسب‌وکار، باید واجدالشرایط باشید.
اقامت از طریق کار

در استرالیا فرصت‌های شغلی فراوانی وجود دارد. هر ساله تعداد بسیاری از افراد از طریق مهاجرت کاری اقدام به اخذ اقامت استرالیا می‌کنند. در صورتی که در یکی از موارد اعلام شده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا تخصص و مهارت دارید، می‌توانید از طریق یکی از ویزاهای ۱۸۶، ۱۸۷، ۱۸۹ یا ۱۹۰ اقدام به گرفتن اقامت کنید.

اگر بتوانید حمایت یکی از کارفرماهای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا را به دست آورید، قدم اول را برای اخذ ویزای ۱۸۶ استرالیا برداشته‌اید، البته قبل از هر اقدامی بهتر است از مشاوره رایگان ما در این خصوص استفاده کنید تا این مسیر را با اطمینان بیشتر و بدون خطا طی کنید.

در صورتی که کارفرمای شما در مناطق کم‌جمعیت استرالیا باشد هم می‌توانید از طریق ویزای ۱۸۷ استرالیا اقدام کنید؛ این مناطق برای هر ایالت استرالیا به تفکیک کدپستی مشخص شده‌اند.

اگر توانسته‌اید امتیازهای لازم را کسب کنید و نیازی به اسپانسر ندارید، ویزای ۱۸۹ استرالیا بهترین انتخاب برای شماست. در صورتی هم که در کسب امتیاز دچار مشکل شده‌اید با اخذ حمایت یکی از ایالت‌های استرالیا می‌توانید ۵امتیاز دیگر به دست آورید و از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید.

برای دریافت ویزای کار استرالیا بهتر است تمامی شرایط مورد نیاز از جمله سن، امتیاز مورد نیاز و نحوه‌ی امتیاز‌بندی، هزینه‌ و مراحل اخذ هر یک از ویزاها را بشناسید تا بهترین ویزا را انتخاب و برای اخذ آن برنامه‌ریزی کنید.
اقامت از طریق ازدواج

اگر همسر شما مقیم استرالیاست یا به‌تازگی موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شده است، می‌توانید از طریق ویزاهای ۸۰۱ و ۱۰۰ برای اقامت دائم اقدام کنید. با گرفتن ویزای ازدواج استرالیا  شما هم مثل همسرتان از همه امکانات اقامت دائم استرالیا  بهره‌مند می‌شوید. در هر دو ویزا (۱۰۰ و ۸۰۱) شما می‌توانید از طریق ویزاهای اقامت موقت وارد خاک این کشور شوید و تا زمان اعلام نتیجه‌ی ویزای اقامت دائم در این کشور زندگی کنید.
اقامت از طریق والدین

اگر از طریق روش‌‌های مختلف اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا کرده‌اید می‌توانید فرزندان‌تان را هم به کمک ویزای فرزند استرالیا همراه خود به استرالیا ببرید. فرزندانتان هم مثل شما می‌توانند در استرالیا مشغول به کار یا تحصیل شوند و از خدمات درمانی این کشور استفاده کنند.

در صورتی که فرد مورد نظر فرزند واقعی شماست می‌توانید از طریق ویزای ۱۰۱ استرالیا  در این خصوص اقدام کنید؛ اما اگر فردی را به فرزندخواندگی پذیرفته‌اید باید از طریق ویزای ۱۰۲ استرالیا اقامت دائم او را دریافت کنید.

دولت استرالیا همچنین برای کودکان خویشاوند شما هم شرایطی در نظر گرفته است. برای کودکان یتیم یا کودکانی که والدین آنها مفقود شده‌اند یا قادر به مراقبت از آنها نیستند و شما یکی از بستگان نزدیک‌ آنها هستید؛ می‌توانید از طریق ویزای ۱۱۷ برای اقامت دائم آنها اقدام کنید تا در کنار شما زندگی آسوده‌ای را تجربه کنند.
اقامت از طریق فرزندان

اگر فرزندان شما شهروند استرالیا هستند یا اقامت دائم این کشور را دارند، شما هم می‌توانید از طریق ویزای والدین استرالیا به آنها بپیوندید و در کنار فرزندان خود در استرالیا زندگی کنید. در همین راستا دو ویزای ۱۰۳ و ۱۴۳ برای اقامت دائم والدین در نظر گرفته شده است که اصلی‌ترین تفاوت آنها در میزان هزینه‌ی ویزاست. برای اطلاع از جزئیات این دو ویزا لینک پایین را کلیک کنید.
اقامت از طریق سرمایه گذاری

اگر قصد اقامت در استرالیا و ویزای استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارید می‌توانید با ویزای ۱۸۸ برای اخذ اقامت موقت چهارساله اقدام کنید و سپس در مرحله بعد از طریق ویزای ۸۸۸ برای اقامت دائم درخواست دهید. دریافت این ویزا از سه مسیر زیر امکان‌پذیر است:

    ویزای کارآفرینی
    ویزای سرمایه گذاری معمولی
    ویزای سرمایه گذاری ویژه

جزئیات و شرایط اخذ هر یک این روش‌ها از جمله سن، سرمایه، میزان گردش مالی، نحوه‌ی امتیازبندی هر یک از این سه روش متفاوت است که در ویزای سرمایه گذاری استرالیا به صورت کامل شرح داده شده است.
اقامت از طریق کار

اگر نتوانسته‌اید ویزاهای اقامت دائم کاری را دریافت کنید نگران نباشید. دو ویزای ۴۷۶ و ۴۸۹ به همین منظور در نظر گرفته شده‌اند. در صورتی که فارغ‌التحصیل یکی از رشته‌های مهندسی از موسسات مورد تایید استرالیا هستید از طریق  ویزای ۴۷۶ استرالیا می‌توانید تا سقف ۱۸ ماه در استرالیا زندگی و در زمینه تخصصی خود مشغول به کار شوید و در این مدت هر زمان که امتیازهای لازم را به دست آوردید برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. ویزای ۴۸۹ استرالیا نیز به شما اجازه می‌دهد تا ۴ سال در مناطق کم‌جمعیت این کشور زندگی و کار کنید و پس از ۲ سال برای برای گرفتن اقامت دائم اقدام کنید.

اما دو ویزای کاری ۴۰۰ و ۴۸۵ از این قائده مستثنا هستند و صرفا هدف اقامت موقت دارند. ویزای ۴۰۰ استرالیا به شما به عنوان فردی متخصص اجازه می‌دهد با دعوت یکی از سازمان‌های استرالیا به این کشور سفر کنید و سه تا ۶ ماه در این کشور مشغول به کار شوید. اگر هم به تازگی از یک موسسه آموزشی استرالیایی فارغ‌التحصیل شده‌اید می‌توانید از طریق ویزای ۴۸۵ استرالیا ۱۸ ماه تا ۴ سال به طور موقت در استرالیا زندگی و کار کنید و درس بخوانید.
اقامت از طریق ازدواج

اگر همسر یا نامزد شما به صورت دائمی در استرالیا اقامت دارد یا به تازگی اقامت دائم را اخذ کرده شما نیز می‌توانید از طریق ویزاهای ۸۲۰ و ۳۰۹ (ویزای ازدواج استرالیا) به عنوان همسر و از طریق ویزای ۳۰۰ به عنوان نامزد وی به صورت موقت در کنار ایشان زندگی کنید و در ادامه قبل از اتمام مهلت زمان ویزا برای اقامت دائم استرالیا (ویزای ۸۰۱ و ۱۰۰) اقدام کنید.
اقامت از طریق والدین

اگر برای اخذ اقامت دائم استرالیا مجبور شده‌اید ابتدا یکی از ویزاهای موقت را اخذ کنید می‌توانید از طریق ویزای ۴۴۵ استرالیا (ویزای فرزند استرالیا)، فرزند خود را نیز همراه خود به این کشور ببرید. این ویزا به فرزند شما اجازه می‌دهد تا زمانی که نتیجه اقامت دائم شما به عنوان والدین مشخص شود بتواند در کنار شما در استرالیا زندگی کنید.
اقامت از طریق فرزندان

اگر فرزند یا فرزندان شما در استرالیا به صورت دائمی اقامت دارند شما نیز می‌توانید از طریق ویزای ۱۷۳ که یکی از انواع ویزای والدین استرالیا است تا دو سال در کنار فرزندان خود در استرالیا اقامت کنید و در طول این مدت یا پس از آن برای ویزای اقامت دائم والدین (ویزا ۱۴۳ استرالیا) اقدام کنید.
 


انتشار مطلب

مطالب مرتبط


ویزای استرالیا،اخذ ویزای استرالیا،ویزا استرالیا،روادید استرالیا،انواع ویزا در استرالیا،انواع ویزاهای استرالیا،ویزای تحصیلی استرالیا،ویزای کار استرالیا،ویزای سرمایه گذاری استرالیا،ویزای اسکیل ورکر استرالیا،ویزا 190استرالیا، ویزای کلاس 489 استرالیا،ویزای توریستی استرالیا،ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht