۰

ویزای کار و تعطیلات استرالیا (زیرگروه 417)

ویزای کار و تعطیلات استرالیا (زیرگروه 417)
این ویزا جهت ارتقای روابط بین المللی و تعامل فرهنگی اعطاء می شود و به افراد اجازه می دهد تجارب، دانش و مهارتهای اجتماعی و فرهنگی خود را در جامعه استرالیا از طریق برنامه های اجتماعی و فرهنگی به اشتراک بگذارند این ویزا برای جوانانی است که قصد گذراندن تعطیلات و کار در استرالیا را تا یک سال داشته باشند.
شرایط مورد نیاز:
شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که:
• حداقل 18 سال و کمتر از 31 سال داشته باشید
• فرزند وابسته ای که بخواهد شما را در طول اقامتتان در استرالیا همراهی کند نداشته باشید
• دارای پاسپورت از کشور واجد شرایطی را داشته باشید
اولین ویزای کار و تعطیلات: شما بایستی زمان درخواست جهت این ویزا و زمان اخذ ویزا خارج از استرالیا باشید.
دومین ویزای کار و تعطیلات: در صورتی که زمان درخواست جهت این ویزا داخل استرالیا بوده باشید باید زمان اخذ ویزا نیز داخل استرالیا باشید. در صورتی که زمان درخواست جهت این ویزا خارج از استرالیا بوده باشید باید زمان اخذ ویزا نیز خارج از استرالیا باشید.
با داشتن این ویزا شما می توانید:
• در استرالیا تا 12 ماه اقامت داشته باشید
• تا 6 ماه با هر کارفرما در استرالیا کار کنید
• تا 4 ماه در استرالیا مشغول به تحصیل شوید
• در طول زمانیکه ویزای شما اعتبار دارد به و از استرالیا عزیمت کنید.


انتشار مطلب

مطالب مرتبط


ویزای استرالیا،اخذ ویزای استرالیا،ویزا استرالیا،روادید استرالیا

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht