۰

ویزای استرالیا توریستی آنلاین (زیرگروه 651)

ویزای استرالیا توریستی آنلاین (زیرگروه 651)
بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان یک بازدید کننده تا یک سال یا جهت کسب و کار به استرالیا سفر کنید و در هر با تا سه ماه در آنجا بمانید.
شرایط مورد نیاز:
شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که:
• خارج از استرالیا باشید
• دارای پاسپورت واجد شرایطی باشید
این ویزا مختص افرادی است که دارنده پاسپورت کشورهای خاصی بوده و:
• به عنوان یک توریست جهت تفریح یا دیدار از خانواده یا دوستان قصد سفر به استرالیا را داشته باشند
• جهت مقاصد تجاری و شرکت در کنفرانسها، و مذاکره در مورد فرصتهای تجاری به استرالیا سفر کنید


انتشار مطلب

مطالب مرتبط


ویزای استرالیا،اخذ ویزای استرالیا،ویزا استرالیا،روادید استرالیا

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht