رزرو تور, فروش بلیط هواپیما , اخذ ویزای شنگن و آسیایی
۰



ویزای 14 روزه کره جنوبی

مدارک مورد نیاز: اصل پاس | دوقطعه عکس 4*3 | ترجمه شناسنامه | مدارک شغلی | گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30میلیون به بالا | ضمانت برگشت
زمان مورد نیاز: ۱۵ روز کاری
مدت زمان: طبق درخواست
نوع ویزا: توریستی ۱۴ روزه
زمان مانده: ۱۴ روز
قیمت پایه: ۵۳۰ دلار
X

درخواست ویزای 14 روزه کره جنوبی

%2