رزرو تور, فروش بلیط هواپیما , اخذ ویزای شنگن و آسیایی
۰



ویزای تجاری 6 ماهه کره جنوبی

مدارک مورد نیاز: اصل پاس | دوقطعه عکس 4*3 | ترجمه شناسنامه | مدارک شغلی | گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30میلیون به بالا | ضمانت برگشت
زمان مورد نیاز: ۲۵ روزکاری
مدت زمان: ۶ ماهه
نوع ویزا: تجاری
زمان مانده: ۱۸۰ روز
قیمت پایه: ۱۸۰۰ دلار
X

درخواست ویزای تجاری 6 ماهه کره جنوبی

%2