۰
ثبت درخواست ویزا
ارسال مدارک به همکاران ما
پرداخت 50 درصد از مبلغ کل ویزا
اخذ ویزا در کمترین زمان
پرداخت مبلغ کامل ویزا
دریافت ویزا درب منزل

ویزای کره جنوبی تجاری

قیمت: ۱۵۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۱۵ روز کاری
مدت اقامت: ۱ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای کره جنوبی توریستی عادی

قیمت: ۲۹۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۷ روز کاری
مدت اقامت: ۱ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای کره جنوبی توریستی فوری

قیمت: ۳۵۰ دلار
اعتبار: ۳ماه
مدت زمان اخذ: ۵ روز کاری
مدت اقامت: ۱ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزا

آسیا اروپا آفریقا آمریکا اقیانوسیه

 

راهنمای اخذ ویزا کره جنوبی

متقاضیان برای اخذ ویزای کره جنوبی بعد آماده کردن مدارک لازم برای اخذ این ویزا، می‌توانند خود و یا وکیل و یا نماینده ای که می تواند آژانس هواپیمایی باشد، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به سفارت کره جنوبی مراجعه کرده و اقدام به اخذ ویزا نمایند.

 

ساعات کاری سفارت کره جنوبی

ساعات کاری کنسولگری جمهوری کره جنوبی در ایران:
روزهای کاری یکشنبه تا پنجشنبه (به جز تعطیلات رسمی در ایران)
دریافت درخواست از ساعات ۰۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰
مدت زمان تحویل ویزا: 7 تا 14 روز کاری


هزینه درخواست ویزا

  • ویزای یکبار ورود ۹۰ روز اقامت : ۵۰ دلار
  • ویزای یکبار ورود بیش از ۹۰ روز ۸۰ روز کاری
  • ویزای دویار ورود ۹۰ دلار
  • ویزای چند بار ورود ۱۲۰ دلار
  • ویزای یکبار ورود اکسپرس ۹۰ روز اقامت ۱۰۰ دلار
  • ویزای یکبار ورود اکسپرس بیش از ۹۰ روز اقامت ۱۶۰ دلار
  • ویزای دوبار ورود اکسپرس ۱۸۰ دلار
  • هزینه ویزا غیرقابل برگشت است و آن را باید به هنگام تحویل مدارک به دلار آمریکا تحویل دهید.

 

آدرس سفارت کره جنوبی

میدان ونک، خیابان شیخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره ۲

انواع ویزای کره جنوبی

 

انواع ویزا کار

  • ویزای کار کوتاه مدت(C-۴)
  • مجوز شرکت(D-۷)
  • ویزای سرمایه‌گذاری خارجی (D-۸)
  • ویزا مدیریت تجاری(D-۹)
  • ویزای کار حرفه‌ای (E-۵)
  • ویزای کاری مخصوص(E-۷)

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزا کار کره جنوبی

  1. فرم درخواست ویزا
  2. عکس 6 در 4
  3. هزینه ویزا
  4. پاسپورت و کپی صفحه اول پاسپورت
  5. فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی (صفحه اول و دوم به زبان انگلیسی)
  6. دعوتنامه یک شرکت کره‎ای
  7. گواهی اشتغال (برای شرکت ایرانی) یا چاپ حساب بانکی برای سه ماه گذشته و مجوز کسب و کار با تجربه انگلیسی(در صورت عدم استفاده از هر شرکت)

اگر دعوت کننده شرکت کره‌ای برای اولین بار از یک شرکت کره‌ای و یا یک کارمند ایرانی برای اولین بار به کره می‌رود می‌بایست مدارک زیر را نیز ارائه نماید:

  1. مدرک اشتغال به کار و یا لغو پرداخت حقوق از شرکت به زبان انگلیسی
  2. آخرین سند مالیاتی شرکت به زبان انگلیسی

 

مدارک ویزای تحصیلی کره جنوبی

  1. فرم درخواست ویزا
  2. عکس
  3. هزینه ویزا
  4. پاسپورت و کپی صفحه اول پاسپورت
  5. فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی (صفحه اول و دوم به زبان انگلیسی)
  6. گواهی بورس تحصیلی و حمایت مالی متقاضی یا والدین همسر و یا حساب بانکی و کپی شناسنامه (صهحه اول و دوم به زبان فارسی)
  7. اصل پذیرش
  8. معرفی نامه به زبان انگلیسی از دانشگاه جاری این در صورتی است که فرد در حال تحصیل باشد.
  9. گواهی فارق التحصیلی و ریزنمرات همراه با ترجمه رسمی

توجه: در صورت نیاز مصاحبه صورت می‌گیرد


ویزای رویدادها (کنفرانس، سمینار و نمایشگاه علمی) مشارکت

  1. فرم درخواست ویزا
  2. عکس
  3. هزینه ویزا
  4. پاسپورت و کپی صفحه اول پاسپورت
  5. فتوکپی از شناسنامه و کارت ملی (صفحه اول و دوم به زبان انگلیسی)
  6. دعوتنامه میزبان
  7. گواهی تحصیلی و یا اشتغال
  8. کپی حساب بانکی و یا نامه حمایت مالی والدین یا همسر و یا کپی شناسنامه به زبان انگلیسی

 

مدارک  ویزای خانوادگی دعوتنامه از طرف کره

  1. فرم درخواست ویزا
  2. عکس
  3. هزینه ویزا
  4. پاسپورت و کپی صفحه اول پاسپورت
  5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه با ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی
  6. دعوتنامه (کپی کارت ملی دعوت کننده و گواهی اشتغال به کار یا اشتغال به تحصیل دعوت کننده فرد در کره )
  7. گواهی اشتغال و یا گواهی دانشجویان از دانشگاه یا مدرسه کپی حساب بانکی سه ماهه گذشته و نامه حمایت مالی از والدین یا همسر کپی شناسنامه و ترجمه انگلیسی

 

مدارک ویزای توریستی کره جنوبی

  1. اصل پاسپورت
  2. ۲ قطعه عکس ۴*۳
  3. ترجمه شناسنامه
  4. مدارک شغلی
  5. گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل ۳۰ میلیون به بالا
  6. ضمانت برگشت

با توجه به محدودیت‌ها و شرایط موجود سفارت‌های کشورهای مختلف، اخذ ویزا به صورت مستقیم تا حد زیادی امکان پذیر نیست. به همین سبب برای اخذ ویزا می‌توانید از طریق نمایندگی‌های سفارت‌ها اقدام نمایید. جهت اخذ ویزای کره جنوبی و یا هرگونه مشاوره در خصوص اخذ این ویزا می‌توانید با آلاله در تماس باشید. تلفن تماس: ۰۲۱ ۸۸ ۹۶ ۰۰ ۴۶


انتشار مطلب

آلاله ویزای قیمت ویزای کره جنوبی گرفتن ویزای تجاری کره جنوبی پیکاپ ویزای کره جنوبی گرفتن ویزای توریستی کره جنوبی گرفتن ویزای فوری کره جنوبی

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht