۰
ثبت درخواست ویزا
ارسال مدارک به همکاران ما
پرداخت 50 درصد از مبلغ کل ویزا
اخذ ویزا در کمترین زمان
پرداخت مبلغ کامل ویزا
دریافت ویزا درب منزل

ویزای تجاری چین

قیمت: ۴۵۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۱۰ روز کاری
مدت اقامت: طبق پرواز یکبار ورود
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی انفرادی عادی چین

قیمت: ۱۲۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۷ روز کاری
مدت اقامت: طبق پرواز رفت و برگشت
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی انفرادی فوری چین

قیمت: ۱۵۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۵ روز کاری
مدت اقامت: طبق پرواز رفت و برگشت
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای چین اتباع خارجی تجاری یکبار ورود

قیمت: ۱۲۰۰ دلار
اعتبار: ۱ ماه
مدت زمان اخذ: ۱ ماه کاری
مدت اقامت: ۱۵ روز
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای گروهی چین

قیمت: با پرواز ۹۰ دلار | بدون پرواز ۱۰۰ دلار
اعتبار: اعتبار طبق پرواز
مدت زمان اخذ: ۱۰ روز کاری
مدت اقامت: اقامت طبق پرواز
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای گروهی فوری چین

قیمت: با پرواز ۱۲۰ دلار | بدون پرواز ۱۳۰ دلار
اعتبار: اعتبار طبق پرواز
مدت زمان اخذ: ۴ روز کاری
مدت اقامت: اقامت طبق پرواز
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای مولتی چین

قیمت: هماهنگی کانتر
اعتبار: یکساله ورود نامحدود
مدت زمان اخذ: هماهنگی کانتر
مدت اقامت: در هر بار ورود ۳۰ روز
مشاهده و درخواست ویزا

ویزا

آسیا اروپا آفریقا آمریکا اقیانوسیه

راهنمای اخذ ویزای چین

نحوه درخواست ویزای چین

همان‌گونه که می ‌دانید متقاضیان سفر به چین ابتدا می‌بایستی جهت اخذ ویزای این کشور، نوع ورود خود را از میان انواع ویزا انتخاب کنند سپس اقدام به اخذ ویزا چین نمایند.
در حال حاضر انواع مختلف ویزای چین به‌صورت انفرادی و گروهی و به‌شکل عادی و فوری قابل اخذ است.

انواع ویزای چین

ویزای چین از ۱۶ نوع تشکیل شده است که با توجه به حروف آوانگاشتی این کشور با عنواین L, M, F, Z, X۱, X۲, S۱, S۲, Q۱, Q۲, C, J-۱, J-۲, G, D, R مشخص شده‌اند.
ویزای دیپلماتیک و ویزای خدماتی باید از طریق کانال‌های دولتی اخذ شوند؛ بنابراین، این دو دسته از ویزاها در این مقاله گنجانده نشده‌اند.

ویزای توریستی چین (L)

ویزای توریستی چین برای افرادی صادر می‌شود که به قصد بازدید از جاذبه‌های گردشگری چین به این کشور سفر می‌کنند. برای چنین ویزایی مدارکی از قبیل تأییدیه بلیط هواپیما، و رزواسیون هتل لازم است. امکان اخذ ویزای توریستی چین به‌شکل یک‌بار ورود (Single-entry)، دوبار ورود (Double-entry) و چندبار ورود (Multiple-entry) برای گردشگران بیشتر مناطق جهان وجود دارد. مدت اقامت برای هر بار بازدید از چین معمولاً ۳۰ تا ۶۰ روز است.

ویزای تجاری چین (M)

ویزا تجاری چین برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند به منظور تجارت و انجام فعالیت‌های تجاری به کشور چین سفر کنند. ویزای نوع M نیز مانند ویزای توریستی به‌شکل یک‌بار ورود (Single-entry)، دوبار ورود (Double-entry) و چندبار ورود (Multiple-entry) برای تاجران بیشتر مناطق جهان صادر می‌شود. ویزای تجاری چین می‌تواند حتی با اعتباری ۱۰ ساله صادر شود. مدت اقامت برای این نوع از ویزا (برای هر بار سفر به چین) معمولاً بین ۳۰ تا ۶۰ روز است. تصمیم‌گیری برای تعیین مدت اقامت هر شخص توسط کنسول چین در کشور مربوطه صورت می‌گیرد.

ویزای غیرتجاری چین (F)

پیش از آن‌که ویزا نوع M معرفی شود، ویزای نوع F برای مقاصد تجاری استفاده می‌شد. ویزای نوع F که امروزه به نام ویزای غیرتجاری چین شناخته می‌شود، برای آن دسته از افراد صادر می‌شود که می‌خواهند به منظور پژوهش، سخنرانی، مبادلات فرهنگی و تورهای تحصیلی به چین سفر کنند. این نوع از ویزا معمولاً تنها به‌صورت یک‌بار ورود (سینگل) و دوبار ورود (دبل) صادر می‌شود.

ویزای کاری چین (Z)

این نوع از ویزا برای اشخاصی صادر می‌شود که شغلی را در کشور به‌دست آورده‌اند. برای اخذ ویزای کاری داشتن چین مجوز کار یا گواهی‌نامه کار در چین الزامی است. ویزای نوع Z تنها به‌صورت یک‌بار ورود (سینگل) صادر می‌شود. کسانی که ویزای کاری چین را اخذ کرده‌اند باید ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ ورودشان در مقرهای پلیس چین ثبت‌نام کرده و اقدام به دریافت مجوز اقامت کنند. مجوز اقامت برای اخذ ویزای چندبار ورود بعدی بسیار مؤثر است. ویزای کاری چین برای کسانی نیز کاربرد دارد که قصد انجام فعالیت‌های تجاری در چین را دارند.

ویزای تحصیلی چین (X۱ و X۲)

کسانی که در یکی از دانشگاه‌های چینی پذیرفته شده‌اند، می‌توانند از این نوع از ویزا استفاده نمایند. ویزای تحصیلی چین به دو زیرگروه X۱ و X۲ تقسیم می‌شود. ویزا تحصیلی X۱  برای دانشجویانی صادر می‌شود که برای تحصیل به مدت بیش از ۶ ماه به چین سفر می‌کنند. ویزای دانشجویی X۲ برای دانشجویانی صادر می‌شود که با هدف تحصیل و برای مدت کم‌تر از ۶ ماه می‌خواهند در کشور چین اقامت کنند. ویزای تحصیلی X۲ فقط به‌صورت یک‌بار ورود صادر می‌شود. اما ویزای دانشجویی X۱ می‌تواند به‌صورت چندبار ورود و با اعتبار تا ۵ ساله صادر شود.

ویزای شخصی چین (S۱ بلندمدت)

این نوع از ویزا برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند با هدف کار، تحصیل یا مسائل شخصی به چین سفر کنند تا با یکی از اعضای درجه یک خانواده خود زندگی کنند. طول مدت اقامت در این نوع از ویزا بیش از ۱۸۰ روز است. اعضای درجه یک خانواده به همسر، والدین، فرزندان کم‌تراز ۱۸ سال و والدین همسر اشاره دارد.

ویزای شخصی چین (S۲ کوتاه‌مدت)

افرادی که عضوی از خانواده‌شان یا یکی از دوستان‌شان در چین زندگی می‌کند یا می‌خواهند برای مسائل شخصی مانند ازدواج، طلاق، وراثت، فرزندخواندگی یا خدمات پزشکی به این کشور سفر کنند، می‌توانند از این ویزا استفاده کنند. مدت اقامت برای ویزای شخصی کوتاه مدت چین معمولاً بین ۳۰ تا ۹۰ روز است. برای ملاقات افراد خانواده، ارائه مدارک مربوط به نسبت خانوادگی الزامی است. برای متقاضیان، ویزای چندبار ورود (مولتی) صادر می‌شود.
 

ویزای خانوادگی چین (Q۱ بلند مدت)

ویزای خانوادگی Q۱ برای نوادگان چینی یا خارجی‌هایی صادر می‌شود که همسران چینی دارند در نظر گرفته شده است. این ویزا برای آن دسته از افراد صادر می‎شود که دارای عضوی از خانواده با ملیت چینی هستند و یا کسانی که می‌خواهند برای مراقبت از کسی به چین سفر کنند. در این نوع از ویزا، مدت اقامت در چین بیش از ۱۸۰ روز در نظر گرفته می‌‌‌شود. مقصود از اعضای خانواده همسر، والدین، فرزندان، همسران فرزندان، برادر، خواهر، پدربزرگ و مادربزرگ، نوه و نتیجه و والدین همسران است. مدرک اصلی نشان‌دهنده نسبت خانوادگی برای اخذ این نوع از ویزا الزامی است. ممکن است انجام مصاحبه نیز لازم باشد. ویزای خانوادگی بلند مدت چین که به Q۱ معروف است، به‌صورت یک‌بار ورود صادر می‌شود. کسانی که این نوع از ویزا را اخذ کرده‌اند باید ظرف ۳۰ روز پس از تاریخ ورودشان در مقرهای پلیس چین ثبت‌نام کرده و اقدام به دریافت مجوز اقامت کنند. مجوز اقامت برای درخواست چندبار ورود بعدی بسیار مؤثر است.

ویزای خانوادگی چین (Q۲  کوتاه مدت)

ویزای خانوادگی Q۲ برای نوادگان چینی یا خارجی‌هایی صادر می‌شود که همسران چینی دارند در نظر گرفته شده است. این ویزا برای آن دسته از افراد صادر می‎شود که دارای عضوی از خانواده با ملیت چینی هستند. مدت اقامت در این نوع از ویزا نهایتاً ۱۲۰ روز در هر بار ورود به چین است. ویزای خانوادگی Q۲ معمولاً به شکل چندبار ورود (مولتی) صادر می‌شود.

ویزای خدمه چین (C)  

این نوع از ویزای چین برای خدمه وسایل حمل و نقل بین‌المللی مانند خدمه پرواز، خدمه قطار، کشتی و رانندگان خودروهایی که دارای شغل حمل‌ونقل بین‌المللی هستند، صادر می‌شود. هم‌چنین امکان این نوع از ویزا برای خانواده خدمه نیز وجود دارد.

ویزای گروهی چین

ویزای گروهی به نوع خاصی از ویزای توریستی اطلاق می‌شود که برای گروهی متشکل از دست‌کم ۵ نفر صادر می‌شود. این افراد حتماً باید با هم به چین سفر کنند. ویزای گروهی به‌جای این‌که به‌صورت جداگانه درهر پاسپورت وارد شود، به‌صورت یک برگه صادر می‌شود. برای اخذ ویزای گروهی چین، نامه رسمی از یکی از روئسای خدمات مسافرتی چین (CTS)، خدمات مسافرت بین‌المللی چین (CITS)، خدمات مسافرتی جوانان چین (CYTS)، یا سازمان ملی گردشگری چین لازم است.

ویزا ترانزیتی چین (G)

این نوع از ویزا دارای ملزومات و شرایط استفاده‌ای مانند ویزای توریستی چین است که در بالا به آن پرداخته شد.

نکاتی درباره ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین در پاسپورت شخص متقاضی درج می‌شود و فرد با دریافت این ویزا می‌تواند در یک بازه زمانی ۳ ماهه نسبت به سفر به کشور چین اقدام کند. طول مدت اقامت برای دارندگان ایرانی این نوع ویزا معمولاً ۳۰ روز است. برای اخذ ویزای انفرادی چین تقاضا کننده باید از شرکت چینی که با آن فعالیت تجاری و کاری دارد تقاضای دعوتنامه نماید. لازم به ذکر است که این دعوتنامه باید از سوی نهادهای دولتی چین تأیید شده باشد. به این صورت که شرکت چینی موردنظر باید از اتاق بازرگانی و یا سازمان دولتی مطبوع تقاضای دعوتنامه نماید تا آن ارگان دولتی دعوتنامه شخص موردنظر را صادر کند. البته هر شرکت چینی تنها توانایی ارسال تعداد محدودی از دعوتنامه‌ها را داراست. دعوتنامه صادر شده  دارای بارکد مشخصی است که نیاز به دریافت اصل آن را مرتفع می‌کند؛ بنابریان شما می‌توانید فقط با داشتن اسکن دعوتنامه که از طریق ایمیل برای شما ارسال شده است اقدام به دریافت ویزای چین نمائید.

نکاتی درباره ویزای گروهی چین

این ویزا صرفا توسط آژانس مسافرتی گرفته می‌شود. روال کار در این خصوص بدین صورت است که آژانس مسافرتی چینی برای آژانس ایرانی دعوتنامه ارسال کرده و آژانس مسافرتی ایرانی این دعوتنامه را به همراه ۲ قطعه عکس (عکس ۴×۶ بدون کلاه و عینک و با پس زمینه سفید) و نامه تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۲میلیون تومان معادل ۳۰۰۰دلار آمریکا از بانک (ترجیحا با مهر برجسته) را جهت اخذ ویزای چین به سفارت چین تحویل می‌دهد.
•    ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر صادر می شود و از این ۵ نفر حداقل می‌بایست دو نفر از آن‌ها با این ویزا وارد خاک چین شوند.
•    کلیه مسافرانی که با هم وارد چین می شوند باید با هم از چین خارج شوند.
•    مدت اعتبار این نوع ویزا محدود بوده و بر روی آن درج شده است. مسافر باید در بازه زمانی درج شده وارد شده و از چین خارج شود.
•    مسافران باید در بدو ورود به چین در محل بازرسی محلی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده وارد شده و از چین خارج شوند.
•    در صورتی که به صورت گروهی و با ویزای گروهی وارد چین می‌شوید و قصد دارید که از گروه جدا شوید و برای انجام کاری به شهر یا هتل دیگری مراجعه کنید حتماً از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و به همراه خود داشته باشید؛ چون شما در هر نقطه از چین جهت ورود به هر هتلی به آن نیاز دارید و حتما در تاریخ برگشت به موقع به همگروهی‌های خود بپیوندید.
•    در حفظ و نگهداری ویزا کوشا باشید چون در صورت مفقود شدن آن دچار مشکلات زیادی همچون هزینه‌های سنگین مالی خواهید شد.

•    در هنگام ورود و مواجه شدن با پلیس مرزی از هرگونه صحبت، توضیحات اضافی و شوخی کردن با هم‌گروهی های خود اجتناب کنید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین

۱)    اصل پاسپورت
۲)    ۲ قطعه عکس ۴*۶ رنگی با پس‌زمینه سفید تمام رخ
۳)    تمکن مالی
۴)    در صورتی که تاریخ صدور پاسپورت از تاریخ ۱/۲۰۱۵ به بعد باشد، پاسپورت قبلی مسافر باید ارائه گردد.


نوع ویزا، ملزومات و نرخ هر ویزا ممکن است در شرایط زمانی و بین‌المللی مختلف تغییر کند؛ بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با آلاله تماس حاصل نمایید.

 


انتشار مطلب

ویزای چین ویزا چین ویزای تجاری ویزای مولتی ویزای تجاری مولتی ویزای تجاری چین ویزای تجاری مولتی چین آلاله ویزای چین ویزا چین اخذ ویزای چین پیکاپ ویزا چین ویزای فوری چین ویزای چین فوری ویزای توریستی ویزای توریستی چین ویزای تجاری اتباع خارجی ویزای تجاری ویژه اتباع خارجی آلاله قیمت ویزای چین گرفتن ویزای گروهی چین پیکاپ ویزا چینl ویزای گروهی چین ویزای گروهی قیمت ویزای گروهی چین گرفتن ویزای چین پیکاپ ویزای چین

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.

نظرات ثبت شده

مسعود
مسعود
۱ سال پیش
سلام مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا نمایشگاهی چین گوانجو چیست؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
مدارک لازم جهت اخذ ویزا نمایشگاهی گوانجو:
اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
2 قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفیدتمام رخ
فرید باقری
فرید باقری
۱۱ ماه پیش
شرایط اخذ ویزا برای اتباع افغانی می فرمایید؟


:admin
:admin
۱۱ ماه پیش
سلام
وقتتون بخیر
مدارک لازم جهت اخذ ویزا برای اتباع افغانی به شرح زیر می باشد:
دارا بودن حداقل 1سال اقامت ایران
2 قطعه عکس 6*4
تمکن مالی
اصل پاسپورت با یکسال اعتبار
بلیط رفت و برگشت
واچر هتل
فرید باقری
فرید باقری
۱۱ ماه پیش
باتشکر جسارتا" مدت اخذ ویزا هم بفرمایید؟
:admin
:admin
۱۱ ماه پیش
سلام
روز خوش
مدت اخذ ویزا برای اتباع افغانی حدود یک ماه است.
فرید باقری
فرید باقری
۱۱ ماه پیش
کارشناس محترم نوع ویزای اتباع افغانی چه می باشد؟
مدیر فنی:
مدیر فنی:
۱۱ ماه پیش
سلام
روز خوش
ویزای کلیه اتباع غیر ایرانی تجاری می باشد.
نادر رضایی
نادر رضایی
۱۱ ماه پیش
سلام خسته نباشید روزهای کاری سفارت چین چه روزهایی است ؟
:admin
:admin
۱۱ ماه پیش
سلام
روزتون بخیر
روزهای کاری سفارت چین روزهای فرد، یک شنبه .سه شنبه .پنج شنبه است.
فرید باقری
فرید باقری
۱۱ ماه پیش
سلام وقت بخیر، من مدارک لازم را برایتان ارسال می کنم. سوال آخر مدت اقامت ویزای اتباع چند وقت می باشد؟
:admin
:admin
۱۱ ماه پیش
سلام
روزخوش
جناب باقری،مدت اقامت 15 روزه هست.
علب بهرامی
علب بهرامی
۱۱ ماه پیش
سلام .میخواستم بدونم حد اقل تمکن مالی برای ویزای چین, برای هر نفر چقدر است ؟ ممنون
مدیر فنی:
مدیر فنی:
۱۱ ماه پیش
سلام
روز خوش
تمکن مالی برای هر نفر حد اقل 10میلیون تومان میباشد.
شهرام محبوبی
شهرام محبوبی
۱۱ ماه پیش
با سلام
مدت اقامت ویزای چین یک ماه بیشتر هم می شود؟
:admin
:admin
۱۱ ماه پیش
سلام
روزتون بخیر
حداکثر مدت اقامت در هر بار ورود به کشور چین 30روز می باشد.
مهسا مرادی
مهسا مرادی
۱۰ ماه پیش
با سلام. مدارک لازم برای حیوان خانگی و اهلی جهت خروج از کشور و ورود به کشور چین چیست؟

مدیر فنی:
مدیر فنی:
۱۰ ماه پیش
سلام
روز خوش
مدارک لازم جهت سفر حیوان خانگی پاسپورت وگواهی سلامت پزشکی می باشد.
علی قنبری
علی قنبری
۱۰ ماه پیش
سلام، اگر مدت اعتبار ویزا در کشور چین تمام شود برای تمدید ویزا میتوان از همانجا اقدام کرد ؟

مدیر فنی:
مدیر فنی:
۱۰ ماه پیش
سلام
روز خوش
خیر برای تمدید حتما باید از ایران اقدام کنید.
احمد کمیلی
احمد کمیلی
۱۰ ماه پیش
با سلام
شرکت ما یک میهمان از لهستان دارد که با ویزای توریستی وارد ایران شده است.آیا برای ایشان از ایران می توانیم درخواست ویزای چین داشته باشیم؟
:admin
:admin
۱۰ ماه پیش
سلام
وقت بخیر
خیر امکان اخذ ویزا برای اتباع که بصورت توریستی وارد ایران شده اند وجود ندارد، فقط در صورتی می توان برای اتباع خارجی از ایران ویزای چین اقدام نمود که اقامت بالای 7 ماه داشته باشند.
فرزاد امینی
فرزاد امینی
۱۰ ماه پیش
سلام وقت بخیر
آیا برای اخذ ویزای چین اصل پاسپورت نیاز هست یا با اسکن پاسپورت هم امکانش هست؟
مدیر فنی:
مدیر فنی:
۱۰ ماه پیش
سلام
روز خوش
بله حتما باید اصل پاسپورت ارائه شود زیرا ویزای چین بصورت استیکر داخل پاسپورت چسبیده می شود.
Behpardakht