۰
ثبت درخواست ویزا
ارسال مدارک به همکاران ما
پرداخت 50 درصد از مبلغ کل ویزا
اخذ ویزا در کمترین زمان
پرداخت مبلغ کامل ویزا
دریافت ویزا درب منزل

ویزای توریستی فوری ویتنام

قیمت: ۲۱۰ دلار
اعتبار: طبق درخواست
مدت زمان اخذ: ۴ روز کاری
مدت اقامت: طبق درخواست
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی ویتنام

قیمت: ۱۳۵ دلار
اعتبار: طبق درخواست
مدت زمان اخذ: ۱۰ روز کاری
مدت اقامت: طبق درخواست
مشاهده و درخواست ویزا

ویزا

آسیا اروپا آفریقا آمریکا اقیانوسیه

 

راهنمای اخذ ویزای ویتنام

 

برای گرفتن ویزای ویتنام نیازی به حضور متقاضی نیست و مصاحبه انجام نمی‌شود و نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام کند.

 


مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ویتنام توریستی

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
۱ قطعه عکس ۶ در ۴ با پس زمینه سفید و جدید
کپی شناسنامه
کارت ملی
رزرو بلیط و رزور هتل
گواهی اشتغال به کار
تمکن مالی ( تمکن مالی را شما می توانید از بانک تهیه کنید)

 

 

انواع ویزا ویتنام

 

ویزای ویتنام توریستی

ویزای توریستی یا همان گردشگری ویتنام اغلب برای فعالیت های گردشگری استفاده می شود. اما مسافران می توانند از آن برای پیوستن به خانواده و یا انجام تجارت در ویتنام بیش از یک ماه بدون اثبات هدف سفر به ویتنام به کنسولگری از این نوع ویزا استفاده کنند.
 

ویزای تجاری ویتنام B۳

در اصل ویزای تجاری ویتنام صادر می شود تا بازرگانان وارد ویتنام برای انجام کاری مانند فروش، قرارداد یا حضور در کنفرانس شود و این ویزا را می توانند برای سه ماه درخواست کنند. برای اقامت بیشتر از سه ماه باید ویزای کاری بگیرید.

 

ویزای کاری

جهت اخذ این نوع ویزا شما حداقل باید ۱۸ سال داشته باشید، جسمی مناسب برای انجام کار، مدارک فنی و مجوز کار را ارئه دهید. سابقه کیفری نباید داشته باشید و اعتبار ویزا بر اساس اعتبار مجوز کار تعیین خواهد شد.

 

ویزای دانشجویی

اگر در یک دانشگاه ویتنامی ثبت نام کنید این نوع ویزا را می توانید به راحتی دریافت کنید. اما برای این نوع ویزا شما ابتدا نیز می توانید با ویزای توریستی وارد ویتنام می شوید و در کشور درخواست ویزای خود را تغییر دهید و در خود کشور درخواست ویزای تحصیلی می دهید.

 

ویزای تک و مولتی

ویزای تک و مولتی به تمامی ویزاهای بالا مربوط می شود. این به آن معنی است که شما می توانید یک یا چند بار به ویتنام وارد شوید. با ویزای یکبار ورود شما فقط می توانید یکبار به ویتنام وارد شوید اما با ویزای چندبار ورود می توانید برای چند بار به ویتنام وارد و خارج شوید.

 

ویزای دیپلماتیک و رسمی

این ویزا برای کسانی که در در امور دولتی یا دیپلماتیک از ویتنام دیدن می کنند، اعطا می شود. از دفترهای مربوط باید به کنسولگری یک نامه رسمی ارسال شود.


ویزای ویتنام توریستی فوری

مدت زمان اخذ ویزا ۴ روز کاری، قیمت ۲۵۰ دلار، مدت اقامت ۱۴ روز است و اعتبار ویزا طبق درخواست است.


ویزای ویتنام توریستی

مدت زمان اخذ ۱۰ روز کاری، اعتبار ویزا طبق درخواست، مدت اقامت ۱۴ روز و قیمت ۱۵۰ دلار است.

 

جهت اخذ ویزای ویتنام کافی است با تلفن  ۸۸۹۶۰۰۴۶-۰۲۱ تماس حاصل نمایید و یا با ایمیل info@alale.co در ارتباط باشید تا شما را در اخذ این ویزا یاری نماییم.

توجه: نوع ویزا، ملزومات و نرخ هر ویزا ممکن است در شرایط زمانی و بین‌المللی مختلف تغییر کند.


انتشار مطلب

آلاله ویزای قیمت ویزای ویتنام گرفتن ویزای فوری ویتنام پیکاپ ویزا ویتنام گرفتن ویزای_توریستی ویتنام

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.

نظرات ثبت شده

دینا رضایی
دینا رضایی
۱ سال پیش
سلام من می خواهم ویزای ویتنام را بگیرم آیا می تونید به من در این رابطه کمک کنید؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
لطف کنید با شرکت تماس حاصل نمایید تا همکاران ما به شما مشاوره رایگان ارائه دهند.
02188960046
کسری بهنود
کسری بهنود
۱ سال پیش
سلام برای دریافت ویزای ویتنام نیاز به مصاحبه است ؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام برای اخذ ویزای توریستی ویتنام نیازی به مصاحبه نیست . نیازی به مراجعه حضوری نیست و شما می توانیداز طریق یک آژانس هواپیمایی و یا یک شخصی که یک وکالت نامه از شما داشته باشد می توانید برای اخذ ویزای ویتنام اقدام کنید.
مریم محبوب
مریم محبوب
۱ سال پیش
سلام گرفتن ویزای ویتنام توریستی فوری چند روز طول می کشد؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
برای اخذ ویزای ویتنام توریستی فوری 4 روز کاری زمان لازم است.
فاطمه ملکی
فاطمه ملکی
۱ سال پیش
سلام آیا برای گرفتن ویزای ویتنام باید حضوری مراجعه کرد ؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
جهت اخذ ویزای ویتنام توریستی نیازی به مراجعه حضوری نیست و با ارائه مدارک لازم به آژانس هواپیمایی و یا یک وکالت نامه که به شخصی می دهید می توانید ویزای ویتنام را اخذ نمایید.
میثم فرد
میثم فرد
۱ سال پیش
سلام هزینه ویزای ویتنام توریستی چقدر است؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
هزینه اخذ ویزای ویتنام توریستی 150 دلار است.
بهراد حسنی
بهراد حسنی
۱ سال پیش
سلام آیا برای اخذ ویزای ویتنام توریستی تمکن مالی لازم است؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
برای اخذ ویزای ویزای ویتنام توریستی تمکن مالی لازم است جهت اطلاعات بیشتر در این باره با آژانس تماس حاصل نمایید تا همکاران ما به شما مشاوره رایگان دهند.
02188960046
مهسا
مهسا
۱ سال پیش
سلام آیا برای اخذ ویزای ویتنام گواهی اشتغال به کار نیاز است؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
برای آخذ ویزای ویتنام گواهی اشتغال به کار لازم است جهت اطلاع بیشتر در این باره با شرکت تماس حاصل نمایید تا همکاران ما به شما مشاوره رایگان دهند.
02188960046
Behpardakht