۰
ثبت درخواست ویزا
ارسال مدارک به همکاران ما
پرداخت 50 درصد از مبلغ کل ویزا
اخذ ویزا در کمترین زمان
پرداخت مبلغ کامل ویزا
دریافت ویزا درب منزل

ویزای تجاری قزاقستان

قیمت: ۱۹۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۱۴ روز کاری
مدت اقامت: ۱ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی تریپل فوری قزاقستان

قیمت: ۳۵۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۷ روز کاری
مدت اقامت: ۳ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی عادی قزاقستان

قیمت: ۱۳۵ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۱۴ روز کاری
مدت اقامت: ۱ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی فوری قزاقستان

قیمت: ۱۵۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۷ روز کاری
مدت اقامت: ۱ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی قزاقستان

قیمت: ۳۰۵ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۱۴ روز کاری
مدت اقامت: ۳ ماه
مشاهده و درخواست ویزا

ویزا

آسیا اروپا آفریقا آمریکا اقیانوسیه


راهنمای اخذ ویزای قزاقستان


نحوه درخواست ویزای قزاقستان
شرکت آلاله شما را در اخذ ویزای قزاقستان و تکمیل مدارک مورد نیاز برای ویزای قزاقستان یاری می کند.
متقاضیان برای دریافت ویزای قزاقستان باید با در دست داشتن مدارک لازم، خود یا نماینده که می تواند آژانس هواپیمایی باشد به کنسولگری قزاقستان در شهر خود مراجعه کنند مگر اینکه جزو یکی از کشورهایی باشند که معاف ار دریافت ویزا قزاقستان هستند. این کشورها شامل : اکراین، آرژانتین، برزیل، سربیا، ترکیه، اکوادور، صرب و مغولستان

شرایط اخذ ویزای قزاقستان
 

آلاله جهت ارائه خدمات در زمینه اخذ ویزای قزاقستان اعم از راهنمای اخذ ویزای قزاقستان که شامل : معرفی انواع ویزای قزاقستان و مدارک لازم جهت اخذ ویزای قزاقستان باشد. در این مطلب شما را برای گرفتن ویزای قزاقستان یاری می کنیم.
ویزای توریستی برای ایرانیان ضروری است.
نکات زیر را در نظر داشته باشید:
اعتبار پاسپورت خود را بررسی کنید.
پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و دو صفحه خالی برای مهر م تمبر ورود و خروج داشته باشد.

در صورت نیاز به اقامت بیشتر از 5 روز، مسافر می‌بایست در اداره مهاجرت ثبت رجیستر نماید.

آدرس سفارت خانه قزاقستان در ایران:

تهران، دروس، خیابان هدایت، شماره ۴

ساعات کار اداره کنسولی:

یکشنبه ساعات ۱۴ تا ۱۶ دریافت ویزا ساعات ۱۶ تا ۱۸ دریافت مدارک
سه شنبه ۱۰ تا  ۱۲ دریافت ویزا ساعت ۱۴ تا ۱۶ دریافت مدارک
چهارشنبه ۱۴ تا ۱۶ دریافت ویزا ساعت ۱۶ تا ۱۸ دریافت مدارک

انواع ویزاهایی که در قزاقستان وجود دارند:

ویزا دیپلماتیک
ویزای رسمی
ویزای سرمایه گذاری
ویزای کاری
ویزای تجاری
ویزای درمانی
ویزای توریستی
ویزای ترانزیت
ویزای دانشجویی
ویزای خصوصی
ویزای ساکن دائمی

ویزاهای قابل دریافت برای انواع ویزاها:

ویزای single که تنها می‌توانید یکبار با این ویزا وارد کشور شوید مدت اقامت این نوع ویزا ۳ ماه است.
ویزای Double که برای دوبار ورود در کشور است و مدت اقامت آن نیز ۳ ماه است.
ویزای Triple که برای سه بار ورود به کشور است و مدت اقامت آن نیز سه ماه است.
ویزای Multiple با این نوع ویزا می توانید چند بار وارد کشور می شوید. مدت اقامت این نوع ویزا ۱ سال است.

ویزای توریستی
ویزای single مدت اقامت بیش از ۳۰ روز
ویزای Double هر ورودی تا ۳۰ روز
ویزای ترانزیت مدت اقامت ۵ روز است

مدارک لازم جهت اخذ ویزای قزاقستان:

۱. اصل پاسپورت
۲ . یک قطعه عکس
۳ . ثبت ریجستری پس از ۵ روز


انواع ویزاهای ورودی قزاقستان :

ویزای تجاری 

به شهروندان خارجی و افراد بدون شهروندی صادر می شود که در سفر به قزاقستان برای کسب و کار ( برای شرکت در مذاکرات تجاری، انجمن ها، تحقیقات بازار و غیره) با استفاده از اشخاص حقوقی غیر دولتی ثبت شده در قلمرو جمهوری قزاقستان است.

ویزای توریستی

بر اساس تصویب یک درخواست آژانس مسافرتی محلی مجوز صادر می شود که مجاز به فعالیت باشد.

ویزای ترانزیت

ویزاهای حمل ونقل برای کسانی که از طریق همان ترمینال عبور می کنند. لازم نیست. اما اگر برای انتقال هیچ منطقه انتقال وجود نداشته باشد، برای انتقال به ترمینال دیگری لازم است.
ویزای ترانزیت بعد از ارائه ویزای معتبر برای ورود به کشور مقصد و بلیط مربوطه با تایید تاریخ عزیمت از نقطه انتقال در قلمرو قزاقستان، نه بعد از ۵ روز از زمان ورود به بندر یا ایستگاه در قزاقستان.

ویزای دیپلمات

برای صاحبان گذرنامه های دیپلماتیک صادر می شود و در بعضی از موارد، زمانی که موضوع صدور ویزای دیپلماتیک مورد استفاده قرار می گیرد. ویزای دیپلماتیک بدون پرداخت هزینه های کنسولی ثبت می شود.

ویزای رسمی

به کارکنان نمایندگی های دیپلماتیک و دیگر خارجی و سازمان های بین المللی اعطا می شود که به کارکنان دیپلماتیک محسوب نمی شوند و همچنین به شهروندان خارجی و افراد بدون شهروندی مسافرت می کنند که توسط سازمان های دولتی جمهوری قزاقستان دعوت شده اند.

ویزای سرمایه گذاری

به سرمایه گذارین واقعی – مدیران و نمایندگان کارکنان مدیریت شرکت های بزرگ خارجی که در بازار قزاقستان فعالیت می کنند یا طرح های واقعی برای توسعه پروژه های تجاری صادر می شود.

ویزای کاری

ویزای کار با اجازه دادن به استخدام نیروی کار خارجی و اسناد دیگر صادر می شود، در صورتی که توسط یک معاهده یا توافق نامه بین المللی جمهوری قزاقستان تنظیم نشده است.

ویزای تحصیلی

با استفاده از موسسات آموزشی مجاز از پلیس مهاجرت صادر می شود.

ویزای پزشکی

برای افرادی که شهروند قزاقستان نیستند به منظور درمان، بازرسی پزشکی، مشاوره و دلایل مشابه با استفاده از موسسات و سازمان های مربوطه تایید و به قزاقستان سفر می کنند.

ویزای اقامت دائم

بر اساس اسناد مشخص شده توسط قانون صادر می شود.


برای اکثر ورود ویزا، کذرنامه شما حداقل ۶ ماه پس از تاریخ عزیمت برنامه ریزی شده شما باید باقی بماند. پس از تصویب، ویزای صادر شده به طور معمول به گذرنامه شما چسبانده می شود.
هر درخواست برای ویزا باید با یک دعوتنامه پشتیبانی شود.
برای شهروندان کشورهای خاص، یک دعوتنامه برای ویزاهای رسمی، خصوصی، تجاری و گردشگری تک ورودی لازم نیست.
برای ویزاهای کسب و کار و گردشگری چندگانه، مجوز از پلیس مهاجرت وزارت امور داخلی نیز مورد نیاز است. اگر دعوت کننده یک سازمان غیر دولتی است.
درخواست برای ویزای ورود باید به دفتر دیپلماتیک یا کنسولی قزاقستان در کشور محل اقامت خود اعطا شود.
هنگام درخواست ویزا شما به موارد زیر نیاز دارید :
پاسپورت معتبر
عکس پاسپورت
دعوت نامه
در صورت نیاز سایر اسناد ممکن است کنسول تعیین کند.


نوع ویزا، ملزومات و نرخ هر ویزا ممکن است در شرایط زمانی و بین‌المللی مختلف تغییر کند؛ بنابراین با کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با آلاله تماس حاصل نمایید.

 

 

 

 

 


انتشار مطلب

آلاله ویزای قیمت ویزای قزاقستان گرفتن ویزای قزاقستان پیکاپ ویزای قزاقستان قیمت ویزای قرقیزستان گرفتن ویزای فوری قرقیزستان پیکاپ ویزای قرقیزستان

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.

نظرات ثبت شده

رضا احمدی
رضا احمدی
۱ سال پیش
سلام آیا در رابطه با ویزای قزاقستان مشاوره رایگان دارید؟
:admin
:admin
۱ سال پیش
با سلام
لطفا با شرکت تماس حاصل نمایید تا همکاران ما به شما مشاوره رایگان دهند.
02188960046
Behpardakht