رزرو تور, فروش بلیط هواپیما , اخذ ویزای شنگن و آسیایی
۰



اخذ ویزای پرتغال

لطفا پس از ثبت درخواست ویزا و تماس کانتر مدارک خود را ارسال نمایید.


مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت|2 قطعه عکس 3 در 4 پشت سفید تمام رخ|شناسنامه و کارت ملی|گواهی اشتغال به کار|سند ملکی|پرینت 3 ماهه حساب بانکی|تمکن مالی|ضمانت برگشت
زمان مورد نیاز: متغیر
مدت زمان: طبق تاریخ پرواز
نوع ویزا: تجاری
زمان مانده: طبق درخواست
قیمت پایه: ۶۰۰ یورو
X

درخواست ویزای تجاری پرتغال

%2