۰



ویزای بلاروس تجاری 1ماهه

درباره کشور بلاروس - ویزای بلاروس ( روادید بلاروس )

کشور جمهوری روسیه سفید یا بلاروس سرزمینی است به دور از اروپای خاوری و در شرق اروپا واقع می باشد که پایتخت آن شهر مینسک است.
زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور روسی و بلاروسی می باشد و واحد پول آنها روبل بلاروس می باشد.
بلاروس با کشورهای:لهستان،اوکراین،روسیه،لیتوانی و لتونی هم مرز است.
همانند کشورهای دیگر در این کشور نیز اقوام متعددی با ملیت های گوناگون نظیر:مسیحیان،مسلمانان ،یحودیان و غیره ساکن هستند و در کنار یکدیگر زندگی می کنند.
شما برای ورود به خاک کشور بلاروس ملزم به داشتن ویزای ورودی این کشور هستید که در ادامه مطلب به انواع آن اشاره خواهیم کرد.

مراحل گرفتن ویزای بلاروس - چگونگی اخذ ویزای بلاروس

انواع ویزا بلاروس ( روسیه سفید )

ویزای کار بلاروس و ویزای تجاری بلاروس

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارت و توانایی های خاص در زمینه های مختلف می باشند که می تواند به صنعت و حرفه های کشور بلاروس مفید بوده و مسمر ثمرباشد.
افرادی که اقدام به اخذ این ویزا می نمایند می بایست از کارفرما و موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارند دعوتنامه کتبی که حاوی توافقات طرفین و قرارداد کار باشد را داشته باشند تا با ارائه آن به سفارت کشور بلاروس بتوانند با روند سریعتر اقدام به اخذ ویزای کار خود نمایند.
در ادامه مطلب به مدارکی اشاره خواهیم کرد که لازم است فرد متقاضی جهت اخذ ویزیا کار و تجارت به سفارت بلاروس ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری و ویزای کار در بلاروس

آدرس سفارت بلاروس در تهران

خیابان زعفرانیه ، خیابان شهید فلاحی ، خیابان شهید طاهری ، خیابان آبان ، کوچه آذر ، پلاک ۱
تلفن:
22752229-021
فکس:
22751382-021
متقاضیان محترم از سات 9.30 صبح الی 16.00 بعداظهر می توانند به سفارت مربوطه مراجعه کرده و مدارک خود جهت اخذ ویزای کار و تجارت را ارئه دهند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا بلاروس می توانید به سایت سفارت بلاروس در ایران به نشانی اینترنتی زیرمراجعه نمائید  www.iran.mfa.gov.by

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلاروس تجاری با توریستی متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( ویزا تجاری بلاروس ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.


مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت امضا شده |2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی زمینه سفید|فرم اطلاعات فردی|ضمانت در صورت نیاز
زمان مورد نیاز: ۱۰ روز کاری
مدت زمان: ۱ ماه
نوع ویزا: ویزای بلاروس تجاری ۱ماهه
زمان مانده: یکبار ورود
قیمت پایه: ۵۰۰ دلار
X

درخواست ویزای تجاری بلاروس

%2