رزرو تور, فروش بلیط هواپیما , اخذ ویزای شنگن و آسیایی
۰



ویزای برزیل عادی مولتی

تلفن تماس : 88960046-021

ویزای برزیل توریستی

ویزای برزیل توریستی برای کسانی که قصد گردشگری در برزیل را دارند و می خواهند وارد برزیل شوند صادر می‌شود. ویزای توریستی به مسافران اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهند.
ویزای برزیل توریستی از طریق سفارت برزیل در تهران به صورت سه ماهه صادر می شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد.

 


مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت|1 قطعه عکس3 در 4|شناسنامه|تمکن مالی|سند ملکی|مدارک شغلی|هتل|پرواز|ضمانت برگشت|ترجمه رسمی مدارک
زمان مورد نیاز: ۷ روز کاری
مدت زمان: ۳ ماه
نوع ویزا: توریستی فوری
زمان مانده: مولتی
قیمت پایه: ۵۰۰ دلار
X

درخواست ویزای توریستی فوری برزیل

%2