۰
ثبت درخواست ویزا
ارسال مدارک به همکاران ما
پرداخت 50 درصد از مبلغ کل ویزا
اخذ ویزا در کمترین زمان
پرداخت مبلغ کامل ویزا
دریافت ویزا درب منزل

ویزای توریستی عادی برزیل

قیمت: ۱۱۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۱۵ روز کاری
مدت اقامت: مولتی
مشاهده و درخواست ویزا

ویزای توریستی فوری برزیل

قیمت: ۵۰۰ دلار
اعتبار: ۳ ماه
مدت زمان اخذ: ۷ روز کاری
مدت اقامت: مولتی
مشاهده و درخواست ویزا

ویزا

آسیا اروپا آفریقا آمریکا اقیانوسیه

راهنمای اخذ ویزا برزیل
چگونه ویزا برزیل بگیریم تا به برزیل سفر کنیم؟


شرکت آلاله شما را در امر اخذ ویزای برزیل و تکمیل مدارک مورد نیاز برای ویزای برزیل یاری می کند.
متقاضیان برای گرفتن ویزای برزیل نیازی به حضور متقاضی نیست و مصاحبه انجام نمی‌شود. نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام کند.
جهت اخذ ویزای برزیل کافی است با تلفن  ۸۸۹۶۰۰۴۶-۰۲۱ تماس حاصل نمایید و یا با ایمیل info@alale.co در ارتباط باشید تا ویزای برزیل را بدون واسطه از آلاله دریافت کنید.


ویزای برزیل

شرایط اخذ ویزای برزیل

آلاله جهت ارائه خدمات در زمینه اخذ ویزای برزیل اعم از راهنمای اخذ ویزای برزیل که شامل: معرفی انواع ویزای برزیل و مدارک لازم جهت اخذ ویزای برزیل و فرم ها جهت اخذ ویزا برزیل باشد در این مطلب شما را برای گرفتن ویزا برزیل توریستی یاری می کند.
سفارت برزیل در تهران تنها نمایندگی برزیل در ایران است.
سفارت برزیل در تهران یکی  از ۳۳۵ نمایندگی دیپلماتیک و کنسولی برزیل در خارج از کشور است.

ویزای برزیل توریستی

ویزای برزیل توریستی برای کسانی که قصد گردشگری در برزیل را دارند و می خواهند وارد برزیل شوند صادر می‌شود. ویزای توریستی به مسافران اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهند.
ویزای برزیل توریستی از طریق سفارت برزیل در تهران به صورت سه ماهه صادر می شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد.
آدرس سفارت برزیل در تهران: خیابان ولی‌عصر، خیابان زعفرانیه، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا شماره ۲.
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی برزیل
۱)اصل پاسپورت
۲)۱ قطعه عکس ۴*۳ با پس‌زمینه سفید که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
۳)شناسنامه
۴)تمکن مالی
۵)سند ملکی
۶) مدارک شغلی
۷)هتل
۸)پرواز
۹)ضمانت برگشت
۱۰)ترجمه رسمی مدارک

هزینه و زمان لازم برای ویزای برزیل توریستی

زمان لازم جهت اخذ ویزای برزیل ۷ روز تا ۱۵ روز بنا به نوع ویزا می‌باشد. و قیمت آن ۱۱۰ دلار و ۵۰۰ دار می باشد بنا به اینکه ویزا برزیل توریستی عادی و یا فوری باشد متغییر است.

انواع ویزا برزیل

برزیل با توجه به اهداف سفر خود، ۱۰ نوع ویزا برزیل صادر می‌کند. بر اساس اهداف بازدید، ویزا طبق نوع ارائه شده است. این سه دسته عبارتند از: گردشگری (VITUR)، موقت(VITEM)، دائمی و دیپلماتیک / رسمی.

ویزا گردشگری

ویزای گردشگری برای افرادی که نیاز به یک ویزای گردشگری دارند در سفارت یا کنسولگری برزیل در کشور خود تقاضا کنند. آنها باید یک بلیط یرگشت معتبر داشته باشند و مدارک مالی کافی را داشته باشند با ویزای گردشگری به هیج وجه اجازه کار را نمی‌دهند.

بازدید از بستگان یا دوستان

  • دانشمندان، استادان و محققان در کنفرانس‌های فرهنگی، فن‌آوری و علمی، سمینارها (که در این صورت باید یک دعوتنامه ارائه شود)
  • مشارکت در مسابقات ورزشی هنری یا آماتور هر زمان که جایزه نقدی با پذیرش پرداخت نمی‌شود.(این افراد نیز نیاز به یک دعوتنامه دارند)
  • دارندگان ویزای توریستی مجاز به شرکت در فعالیت‌های پرداخت شده در برزیل نیستند.

ویزای تجاری

  • کسب ویزا به مسافرانی که دارای قراردادهای واردات، صادرات امضا شده و یا سفر می کنند برای بازدید از شرکت‌ها، برقراری ارتباط تجاری و یا ارزیابی فرصت‌های سرمایه‌گذاری صادر می‌شود.
  • اهداف کسب و کار، به جز زمانی که سفر شامل ارائه خدمات هر گونه طبیعت در برزیل (در این صورت Vitem V اجباری است).
  • پوشش رسانه‌ای با فیلمبرداری
  • اعضای پروازی / کشتی که یک کارت خدمت بین‌المللی ندارند
  • پذیرش یک کودک برزیلی

ویزا موقت


ویزا موقت I

 

  • استادان، محققان، دانشمندان، شرکت کنندگان در ماموریت های فرهنگی، فناوری یا علمی.
  • دانشمندان، تکنسین‌ها، محققان و داوطلبان تحت چارچوب یک برنامه همکاری بین المللی
  • کارآموزان و کارآموز بدون حقوق، دریافت کنندگان بورس تحصیلی حرفه ای در برزیل
  • دانشجویان بورس
  • تکنسین‌هایی که در زمینه تعمیر و نگهداری ماشین آلالت و تجهیزات تولید شده در برزیل آموزش می‌دهند.
  • ورزشکاران آماتور زیر ۲۱ سال که در برنامه‌های آموزشی که در برزیل برگزار می‌شوند شرکت می‌کنند.
  • ارائه خدمات به یک نهاد مذهبی یا اجتماعی، مشاغل کاری مربوط به یک شرکت و یا شرکت‌های حقوقی مستقر در برزیل


ویزای موقت II
 

  • پوشش رسانه‌ای و فیلمبرداری
  • گروه پروازی و عضو کارکنان کشتی که کارت عضویت بین‌المللی ندارند.
  • پذیرش فرزند برزیلی

ویزای موقت III
 

  • مشارکت در فعالیت‌های ورزشی و هنری انجام شده

ویزای موقت IV
 

افرادی که به دنبال تحصیلات تکمیلی در برزیل هستند
 

ویزای موقت V
 

  • ارائه خدمات به دولت برزیل مانند توافق و یا قراردادها بین‌المللی
  • قرارداد با یک شرکت قانونی در برزیل
  • خدمات کمک‌های فنی که بر اساس یک قرارداد و یا پیمان همکاری، قرارداد خدمات و یا یک ابزار مشابه که توسط شرکت خارجی امضا شده است.
  • آموزش حرفه‌ای، بدن یک رابطه‌کاری، بلافاصله پس از اتمام آموزش فنی و حرفه ای یا آموزش دانشگاهی
  • اقامت پزشکی در یک موسسه آموزشی معتبر توسط وزارت آموزش و پرورش
  • استادانی که قصد سفر به برزیل برای دوره آموزش در زمینه آموزش زبان خارجی دارند
  • کارکنان یک کشتی که در آب‌های تحت نظر در برزیل کار کنند.
  • اعضای کشتی های اجاره‌ای ماهیگیری از کشور برزیل

ویزای موقت VI

 

  • این نوع ویزا برای خبرنگاران رسانه می‌شد.

ویزای موقت VII
 

  • سفر بربا اهداف مذهبی / مسیحی
  • ویزای دائمی
  • دیدار خانوادگی
  • انتقال بعد از بازنشستگی
  • سرمایه‌گذاری شخصی در برزیل
  • پیشنهاد کار در یک سازمان تحقیقاتی، علمی یا دانشگاهی برزیل بر اساس تخصص
  • مدیر یک سازمان هذهبی و یا اجتماعی
  • ویزای دیپلماتیک و رسمی
  • ماموریت‌های دیپلماتیک و یا رسمی

اگر درجلسات کسب و کار شرکت می کنید یا برای اهداف تجاری سفر می‌کنید باید برای ویزا کسب و کار(VITEM II) درخواست کنید.

 

 


انتشار مطلب

آلاله ویزای قیمت ویزای برزیل گرفتن ویزای توریستی مولتی برزیل پیکاپ ویزای برزیل ویزا گرفتن ویزای برزیل

ارسال نظر

نظرات شما پس از تایید نمایش داده می‌شود.
Behpardakht